Om os

Massesson er et konsulentfirma, som gennemfører beskæftigelsesrettede indsatser for udfordrede borgere. Vi sætter borgeren i centrum, når vi via coaching og mentorindsats skaber positiv forandring for ham eller hende. Vi hjælper også gerne med sagsbehandling, statusrapportering, samt forberedende dele til videre forløb.

Vores erfarne konsulenter fungerer som sociale mentorer, fastholdelsesmentorer og gennemfører indsatser rettet direkte mod uddannelse og/eller beskæftigelse. Vi har netværket til at kunne tilbyde attraktive praktikpladser og jobs, ligesom vi også gerne tager os af papirarbejdet med blanketter osv.

Vi har gennem de sidste 20 år arbejdet med udsatte borgere og borgere med svære udfordringer som kriminalitet, psykiatriske diagnoser, misbrug eller lang historik på offentlig forsørgelse.

bo-om-os

Massesson drives og ledes af Bo Massesson, der tidligere har arbejdet som mentor i kommunalt jobcenter, privat ansat mentor, lærer på STU skole, souschef i klub for sent udviklede unge, samt medejer og leder af opholdssted for udsatte unge.