“At tage et socialt ansvar har altid været en personlig mærkesag for mig.”

Bo Massesson, ejer

 

Husk også, at vi fremstiller møbler af genbrugstræ på bestilling efter individuelle mål og ønsker.

 

Ring til os på 30 20 02 59,
så finder vi en løsning til dig.

Hvem er vi:

Massesson er en virksomhed skabt på visionen om at tage ansvar. Vi har længe beskæftiget os med at tage socialt ansvar overfor udsatte borgere og hjulpet rigtig mange videre i livet, enten med job og uddannelse, eller bare med at få mere livskvalitet og overskud. I en længere periode har vi på vores værksted designet og produceret møbler, som alene er fremstillet af genbrugsmaterialer og hovedsaligt træ, som vi har fået fra større virksomheder, der har villet kassere det.

I takt med at alt i vores arbejde, har handlet om at tage ansvar, både socialt og klimamæssigt, har vi fokuseret mere og mere på at agere bæredygtigt og kun benytte genanvendte materialer. Det samme gælder for vores interesse for køb og salg at brugte møbler.

Med denne filosofi som omdrejningspunkt vil vi i alle led være opmærksomme på, hvordan vi fremstiller vores produkter. På den måde kombinerer vi klima- og miljøbevidsthed med godt møbelhåndværk og sans for det trendsættende og unikke. Med andre ord lader vi gode genanvendte materialer gå hånd i hånd med høj æstetik og god kvalitet. 

Vi arbejder med tre produktkategorier:

  1. Vi skaber vores eget brand inden for industrielt design. Vi vil producere unikke møbler i en kombination af metal og træ. Vi anvender metal fra gamle smedjer, som enten er ved at lukke, eller som har kasseret deres metalobjekter. Vi anvender træ fra faste leverandører, som ellers skulle destruere materialerne.
  2. Vi producerer møbler af paller, som vi skiller ad. Vi fremstiller primært stole og borde, men også havemøbler og forskellige brugsgenstande. Vi monterer også hele vægge i private hjem, cafeer eller butikker i patineret palletræ.
  3. Vi køber og sælger gode, brugte møbler og brugsgenstande. Vi har fingeren på antikpulsen og køber ind i hele landet. Vi istandsætter og reparerer møblerne, så de fremstår robuste og smukke, før vi sælger dem på auktion eller via Facebook og Instagram. Har du et møbel, som du er særlig glad for, men som trænger til at bliver opfrisket, så kommer vi også gerne og henter det og sætter det i stand for dig.

 

Kig endelig ind på vores Facebook og Instagram for at se vores nyeste produkter, eller tjek vores webshop, hvor alle produkter kan købes.

Kig forbi

massesson re:place

Webshoppen

følg

massesson re:place

på Instagram

Følg

massesson re:place

på Facebook